Άρχισαν οι κρατήσεις για τις εξορμήσεις των τριημέρων

Την τιμητική τους αναμένεται να έχουν τα ορεινά θέρετρα

Την τιμητική τους έχουν αυτή την περίοδο τα ορεινά θέρετρα καθώς από τη μια η χιονόπτωση και από την άλλη τα τριήμερα που έρχονται αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς εκδρομείς.

Μιλώντας στο Σίγμα και στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης ανέφερε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται κρατήσεις ιδιαίτερα στα ορεινά θέρετρα όπως είναι οι Πλάτρες, η Κακοπετριά, ο Καλοπαναγιώτης, ο Αγρός και άλλα. Κρατήσεις υπάρχουν και σε παράλιες περιοχές αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό αφού η εποχή δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως είπε ο κ. Ρουσουνίδης υπάρχουν αρκετές μονάδες στα ορεινά ενώ τα  τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί η ανακαινιστεί και άλλες με αποτέλεσμα το τουριστικό προϊόν των εν λόγω περιοχών να έχει αναβαθμιστεί.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχουν συμπατριώτες μας που επιλέγουν το εξωτερικό αυτή την περίοδο, ο κ. Ρουσουνίδης σημείωσε ότι οι πλείστοι επιλέγουν να μείνουν εντός και ένας σημαντικός παράγοντας είναι και οι προεδρικές εκλογές στις οποίες θα πάνε να ψηφίσουν.

Σημειώνεται ότι τα επόμενα τριήμερα που έρχονται είναι αυτά της Καθαρής Δευτέρας και της Μεγάλης Παρασκευής πριν από το Πάσχα, ενώ πιο μετά υπάρχει η Πρωτομαγιά και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκαθαρίζει για τις εκποιήσεις ο Υπουργός Οικονομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ