Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας, λέει η Επιτροπή Ανάπτυξης

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, ομόφωνα αποφάσισε να καταβληθεί άμεσα η εγγυητική από την ανάδοχο εταιρεία και όλα τα έργα υποδομής, που περιλαμβάνονται στη σύμβαση, να υλοποιηθούν για το καλό της πόλης, χωρίς οποιεσδήποτε εκπτώσεις

Δεν θα δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα που αφορούν στην ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δήμος Λάρνακας ο οποίος σημειώνει πως η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας .

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει πως "πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Απριλίου στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου της ενιαίας ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας".

Όπως αναφέρεται ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε για το θέμα στο Προεδρικό στις 15 Απριλίου 2024" και πως ο κ. Βαφεάδης ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν  σχετικά με τη σύμβαση μεταξύ της Κυβέρνησης και της ανάδοχης εταιρείας και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με τη σύμβαση. 

Στο τέλος η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και Επαρχίας Λάρνακας, όπως σημειώνεται, "ομόφωνα αποφάσισε να καταβληθεί άμεσα η εγγυητική από την ανάδοχο εταιρεία, όλα τα έργα υποδομής, που περιλαμβάνονται στη σύμβαση, να υλοποιηθούν για το καλό της πόλης, χωρίς οποιεσδήποτε εκπτώσεις, και πως σε καμία περίπτωση δεν θα δοθεί επιπρόσθετη παράταση και τα έργα να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024".

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εργασιακές εξελίξεις του 2023 και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ