Έρχονται τα Cyprus Tourism Awards 2020

Τα βραβεία που αναδεικνύουν τις καινοτόμες πρωτοβουλίες στους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Τα Cyprus Tourism Awards, δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές, την αριστεία και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων της τουριστικής βιομηχανίας.

Για 2η χρονιά και με νέες κατηγορίες βράβευσης, τα Cyprus Tourism Awards 2020 επιβραβεύουν τις πιο αξιόλογες κινήσεις και πρακτικές ξενοδοχείων, φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αεροδρομίων, λιμένων, αεροπορικών - ακτοπλοϊκών εταιρειών, tour operators, διοργανωτών εκδηλώσεων ή άλλων εταιρειών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στη διαφήμιση, στην τεχνολογία και επικοινωνία.

Οι επτά βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι:

  • Strategy and Innovation
  • Hotels & Resorts
  • Travel Offering
  • Destinations - Tourist Attractions
  • Digital Tourism
  • Branding/PR/Media/People Strategy και
  • Sustainability / Corporate Social Responsibility​

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή την οποία συνθέτουν  καταξιωμένοι επαγγελματίες της Κύπρου και του εξωτερικού. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής και φέτος είναι ο Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος έχει διατελέσει Υπουργός Εσωτερικών, Υπουργός Υγείας και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πάφος 2017.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Dias Boussias Communications, στην οποία συμπράττουν δύο κορυφαίοι στο χώρο τους Όμιλοι, ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα και η Boussias Communications. Τελούν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 7η Φεβρουαρίου 2020 ενώ η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Απρίλιο του 2020.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες βράβευσης και την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να βρείτε στο:  www.tourismawardscy.com

Χρυσός Χορηγός:  Top Kinisis

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ