Κυκλοφόρησε το περιοδικό Economy Today Μαρτίου

Από σήμερα στα περίπτερα με την Σημερινή της Κυριακής.

Η γυναίκα έχει καταστεί συνώνυμο του δυναμισμού και της δημιουργικότητας. Παλαιότερα, στην ανδροκρατούμενη κοινωνία, λεγόταν ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα.

Πλέον, η γυναίκα έχει καταφέρει με την ευφυΐα της να περάσει στο προσκήνιο και να κερδίσει τη θέση που της αξίζει. Ως εκ τούτου, πολλές γυναίκες έχουν κατακτήσει τις κορυφές στους τομείς δραστηριοποίησής τους και διαγράφουν λαμπρή πορεία με αξιοζήλευτα επιτεύγματα. Η σύγχρονη γυναίκα δηλώνει παρούσα στον επιχειρηματικό στίβο, στην κοινωνία, αλλά και στην πολιτική. Μετά από πολλούς αγώνες, κατάφερε να ενισχύσει την παρουσία της, αποκτώντας λόγο, ρόλο και εξουσία.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που τιμάται στις 8 Μαρτίου, το Economy Today επέλεξε και παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά περισσότερες από 50 γυναίκες που κατάφεραν να αναρριχηθούν σε υψηλές θέσεις, όπως επίσης και γυναίκες με επιρροή σε νευραλγικούς τομείς.

Ο δρόμος για την αποδοχή των γυναικών σε υψηλές θέσεις ήταν και είναι, ακόμα, δύσκολος. Εντούτοις, πολλές γυναίκες απέδειξαν πως, όταν τους δοθεί η ευκαιρία, πετυχαίνουν και καθιερώνονται στον χώρο τους. Πολύ περισσότερο όμως έδειξαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν να τους δώσουν την ευκαιρία, γιατί πολύ απλά μπορούν να δημιουργήσουν οι ίδιες τις προϋποθέσεις ενός success story.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ECONOMY TODAY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ