Το Economy Today τιμά την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτών

Προς τιμήν τους χρησιμοποιούμε το hashtag #diplasou. 

Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτών σήμερα και το Economy Today τιμά τους ήρωες της Υγείας, με αφορμή την καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19. 

Η Κύπρος, μια από τις χώρες που βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις των επιδόσεων, στέκεται στο πλευρό των νοσηλευτών, όπως αυτοί στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας. 

Οι νοσηλευτές είναι από τους πιο αφοσιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, καθώς παρέχουν φροντίδα, ανακούφιση και ενδιαφέρον σε κάθε άνθρωπο που βιώνει καταστάσεις όπου βάλλεται η υγεία του.

Όντας κοντά στον κάθε άνθρωπο κάθε στιγμή, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, οι νοσηλευτές βρίσκονται κοντά στον πόνο, την ασθένεια, τη σωματική και ψυχική κατάπτωση.

Οι νοσηλευτές καλούνται να επιδεικνύουν ψυχραιμία υπό συνθήκες πίεσης, να απαντούν σε συνεχείς ερωτήσεις, να χρησιμοποιούν τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητας τους για να κάνουν τον ασθενή και συνάνθρωπο να αισθάνεται καλύτερα.

Οι Νοσηλευτές είναι έτοιμοι για οτιδήποτε. Καλούνται να αντιδράσουν ταχύτατα στα επείγοντα περιστατικά, στην κλινική επιδείνωση, στα απρόβλεπτα σενάρια που υπάρχουν σε ένα νοσοκομείο.

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ