Έρχεται το 2ο Digital Marketing Workshop από το Cyprus Media Academy 

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους διαδικτυακά Marketers και Brand Managers.

Μάθε την φιλοσοφία Digital marketing για το πως να προωθήσεις εύκολα την επιχείρηση σου με μειωμένο προϋπολογισμό. 

‘‘O Σκοπός είναι να αποκτήσεις τις σωστές e-marketing γνώσεις για να είσαι σε θέση να επικοινωνείς τα σωστά μηνύματα στο σωστό κοινό’’ 

Eteoklis Grow your Business Online / 2ημερο Workshop απο CMA 

To Cyprus Media Academy του συγκροτήματος ΔΙΑΣ επιστρέφει και διοργανώνει για 2 φόρα το Grow your Business Online Workshop στις 29 Ιουλίου με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες για το πως να μεγαλώσουν την επιχείρηση τους διαδικτυακά. Να μάθουν βασικούς κανόνες γύρω από το πως να κάνουν το Brand τους να ξεχωρίσει και να αποκτήσουν τις ‘‘e-marketing γνώσεις’’ για να δουλεύουν ανεξάρτητα. 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο 15 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος αφού ο οργανισμός εστιάζει σε μικρές ομάδες, έτσι ώστε να δίνετε η κατάλληλη προσοχή, καθοδηγήσει και συμβουλές στην κάθε ομάδα / άτομο. Επίσης στις 30 Ιουλίου δίνεται η επιλογή (μόνο με ραντεβού ) για 1-1 ατομική συνάντηση με τον εκπαιδευτή. 

Σχετικά για τον Εκπαιδευτή / Ομιλητής Ετεοκλής 

Ο Ετεοκλής Παπαναστασίου τα τελευταία 4 χρόνια έχει συνεργαστεί και βοηθήσει περισσότερα από 20 Brands στην Κύπρο και στο εξωτερικό να μεγαλώσουν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους με μικρό προϋπολογισμό. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι οι ριζοσπαστικές μικρές διαφημίσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες. Πιστεύει στην απλότητα και ότι μια μέτρια ιδέα με σωστή προώθηση είναι καλύτερη από μια Τέλεια Ιδέα με λάθος προώθηση. 

Το Worksho απευθύνεται... 

Σε άτομα που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους διαδικτυακά, Marketers και Brand Managers για να εμπλουτίσουν τις ‘‘e-marketing γνώσεις τους και Social Media Managers για να μάθουν καλύτερα το πως να προωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άτομα που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα σε online shop! 

Πληροφορίες και εγγραφές 

Κράτησε έγκαιρα την θέση σου με μειωμένη τιμή μέχρι 24 Ιουλίου 

  • Early-bird €150.00 (μέχρι 24 Ιουλίου) 
  • General Admission €250.00 
  • Couple ticket OFFER (€250.00 - €300) 
  • Students €100 
  • Optional day 2 one-to-one sessions in CMA classroom for only €100 

Διαβάστε περισσότερα:

Επικοινωνία

[email protected] 

(+357) 22 580100 & (+357) 99 036464

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ