Βρήκε δουλειά και έγινε Viral με τον έξαλλο «χορό της πρόσληψη»!

Το νεαρό κορίτσι έψαχνε πολύ καιρό για δουλειά και είχε βρει κλειστές πόρτες. Όταν επιτέλους προσλήφθηκε σε μια εταιρία η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που βγαίνοντας από την πόρτα, μπροστά στο πάρκινγκ άρχισε να χορεύει έξαλλα

Η νεαρή Kallayah έψαχνε πολύ καιρό για δουλειά αλλά δεν τα κατάφερνε. Όταν σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις η μάνατζερ της εταιρίας της είπε «Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε» η Kallayah, πέταξε στα σύννεφα.

Όταν δε βγήκε έξω από την εταιρία ήθελε να ουρλιάξει από χαρά. Στο πάρκινγκ της εταιρίας δεν άντεξε τόσο ενθουσιασμό και όταν σιγουρεύτηκε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος να τη δει, άρχισε να χορεύει έξαλλα.

Τον χορό αυτό όμως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της εταιρίας και το νέο της αφεντικό η Dakara Spence όταν το είδε, χάρηκε και εκείνη και με το παραπάνω για τον τρόπο που αντέδρασε η νεοπροσληφθείσα.

 

Η απάντηση της κοπέλας

Μάλιστα ανέβασε το βίντεο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε από κάτω: «Λοιπόν, μόλις προσέλαβα αυτό το νεαρό κορίτσι και αυτή ήταν η «απάντησή» της».
Το βίντεο έγινε αμέσως viral, και σε ελάχιστο χρόνο είχε ξεπεράσει τις 1.500.000 προβολές. Και φυσικά το είδε και η Kallayah η οποία ανέβασε και εκείνη την απάντηση της: «Έπρεπε να το κάνω! Νόμιζα ότι ο κανείς δεν με έβλεπε! Έκανα λάθος. Ευχαριστώ πολύ όμως».

Και συνέχισε αποκαλώντας τη νέα της αφεντικίνα «Ευλογία» ενώ κατέληξε: «Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ