Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Συλλεκτική Έκδοση Economy Today

Οι κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις της Κύπρου μέσα από μια πολυτελή, συλλεκτική έκδοση του περιοδικού Economy Today.

Το Economy Today, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο εργαλείο επιχειρηματικής επικοινωνίας, εκδίδει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ετήσια συλλεκτική έκδοση «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Το κοινωνικό αποτύπωμα των κυπριακών επιχειρήσεων».

Μια πολυτελής, ειδική έκδοση η οποία περιλαμβάνει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της Κύπρου και το έργο που υλοποιούν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.  Η έκδοση περιλαμβάνει άρθρα, συνεντεύξεις και παρεμβάσεις από κρατικούς αξιωματούχους, επαγγελματικούς φορείς και έγκριτους ακαδημαϊκούς για θέματα που αφορούν: Την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τον ρόλο και τη σημασία της ΕΚΕ αλλά και των κριτηρίων ESG.

Στην νέα έκδοση του Economy Today παρεμβαίνουν οι:

Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Νατάσα Πηλείδου, Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ Κώστας Καδής, Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος οι οποίοι αναλύουν τις δεσμεύσεις τους σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των Αρχών της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και των 17 Παγκόσμιων Στόχων για Αειφόρο Ανάπτυξη.

Ακολουθεί εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της δρος Αραβέλλας Ζαχαρίου (Προϊστάμενη της Μονάδας για την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη και Πρόεδρος της Επιτροπής για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη) η οποία στέλνει το μήνυμα ότι «η αειφόρος ανάπτυξη δεν είναι τίποτε άλλο παρά το δικαίωμα του καθενός από εμάς να έχει ποιότητα ζωής και ότι είναι άδικο να εναποθέσουμε τις δικές μας ευθύνες στη νέα γενιά».

Η έκδοση περιλαμβάνει ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα από τους δρ Θεόδωρο Ζαχαριάδη για το πώς οι κρατικοί προϋπολογισμοί μπορούν να συμβάλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη, δρ Αλέξανδρο Αντωναρά για το ρόλο της εκπαίδευσης και τη Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα, τους δρ Χρυσή Μέμτσα και Αλέξανδρο Κωστόπουλο για τη σημασία των παραμέτρων ESG στις επιχειρήσεις.

Για τη σημασία της ΕΚΕ και των ESG  κριτηρίων τοποθετούνται επίσης: Η πρόεδρος του CSR Cyprus Έλλη Ιωαννίδου, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Μιχάλης Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ Μάριος Τσιακκής και η Δικηγόρος Νικόλ Κ. Φινοπούλου.

Η έκδοση «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», την οποία παρουσιάζει η Lidl Κύπρου, είναι διαθέσιμη με το περιοδικό Economy Today και κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ