Έλον Μασκ για Dogecoin: «Έχει χιούμορ και σκύλους αλλά…»

Ο δισεκατομμυριούχος πλέον επιλέγει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στο πώς εφράζει την λατρεία του

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έχει μια δηλωμένη λατρεία για το Dogecoin, με τις τοποθετήσεις να κινούν συχνά ανοδικά το κρυπτονόμισμα, το όνομα του οποίου παραπέμπει σε ένα διαδικτυακό μιμίδιο (meme) με έναν σκύλο ράτσας Shiba Inu. Ας μην ξεχάσουμε επίσης ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που προσπάθησε να αντικαταστήσει το σκυλί shiba inu του Dogecoin με το εμβληματικό σήμα του Twitter.

Ωστόσο, πλέον επιλέγει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στο πώς εφράζει την λατρεία του. Μιλώντας σε συνέδριο στο Λονδίνο που διοργάνωσε η Wall Street Journal, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX επιβεβαίωσε εκ νέου τη συμπάθειά του για το Dogecoin, επειδή έχει «καλύτερο χιούμορ και σκύλους», αλλά παράλληλα κάλεσε τους επενδυτές να είναι προσεκτικοί και να μην επενδύουν όλοι τους την περιουσία.

«Δεν συμβουλεύω κανέναν να αγοράσει crypto ή να ρισκάρει τα πάντα στο dogecoin», είπε χαρακτηριστικά. «Ίσως θα έπρεπε, αλλά επιτρέψτε μου να σας συμβουλέψω ότι ίσως δεν θα ήταν σοφό».

Ο τόνος του υποδηλώνει ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει ενημερωθεί για τις πιθανές συνέπειες των δημόσιων σχολίων που κάνει. Αυτή η πιο συντηρητική στάση του έρχεται σε έντονη αντίθεση με τα σχόλιά του προς τις ρυθμιστικές αρχές το 2018, όταν είχε κατηγορηθεί ότι είχε χρησιμοποιήσει το Twitter για να χειραγωγήσει την τιμή της μετοχής της Tesla.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπουργός Ενέργειας: Δεν δώσαμε αρκετά εργαλεία στην ΑΗΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ