Ανακατατάξεις στην ηγετική πυραμίδα της Astrobank

Αποχωρεί μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας ο Ανδρέας Βασιλείου

Ανακατατάξεις είχαμε στην ηγετική πυραμίδα της Astrobank, ένεκα και της αποχώρησης του Ανδρέα Βασιλείου από το ΔΣ. Ο κ. Βασιλείου συνταξιοδοτείται μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην τράπεζα.

Ειδικότερα, ανακοίνωση της Astrobank αναφέρει ότι ο Ανδρέας Βασιλείου αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο στις 04 Δεκεμβρίου 2023, μετά σχεδόν 10 χρόνια υπηρεσίας. Η τράπεζα ευχαριστεί τον κ. Βασιλείου για τη συνεργασία και συνεισφορά στην τράπεζα όλα αυτά τα χρόνια.

Ενόψει της συνταξιοδότησης του κ. Βασιλείου, το διοικητικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 04 Δεκεμβρίου 2023 εξέλεξε τον Bassam Najib Diab ως αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και τον Μιχαλάκη Σαρρή ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων.

Επιπρόσθετα, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2023, εγκρίθηκαν οι επαναδιορισμοί του Αριστείδη Βουράκη (Εκτελεστικού Διευθυντή), του Bassam Najib Diab (Μη Εκτελεστικού Διευθυντή), της Μαρίας Διονυσιάδη (Ανεξάρτητη Διευθύντρια) και Κώστα Παρτασίδη (Ανεξάρτητου Διευθυντή).

Ο κ. Bassam Najib Diab είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το American University της Βηρυτού του Λιβάνου. Ειδικεύεται σε τομείς που αφορούν διαχείριση και χρηματοδότηση έργων. Ο κ. Diab έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση εταιρειών πετρελαιοειδών και σε έργα με την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Διορίστηκε ως Μη-Εκτελεστικός Σύμβουλος στην AstroBank Public Company Limited το 2017.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρωβαρόμετρο: Τι πιστεύουν οι Κύπριοι για το ευρώ (Γραφήματα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ