Η Base Element Κερδίζει 3 Αργυρά Βραβεία W³ το 2018 για τις επιδόσεις της στο Web Design

Η Ακαδημία Διαδραστικών και Εικαστικών Τεχνών (AIVA) ανακοίνωσε ότι η Base Element έλαβε 3 Αργυρά Βραβεία W³  για την συνεργασία της με την Inibar Services

Κατά τη συμμετοχή της στα W³ Awards 2018,  η Base Element κέρδισε 3 Αργυρά Βραβεία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της Inibar Services, ενός Γαλλικού παρόχου υπηρεσιών πληροφορικής. Το Ευρωπαϊκό Digital Agency βραβεύτηκε με ένα αργυρό βραβείο W³ σε κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

-              Website Features - User Experience

-              General Website Categories - Computer / IT

-              General Website Categories - Services & Utilities

Η ιστοσελίδα που σχεδίασε και ανέπτυξε η Base Element για την Inibar Services αποτέλεσε το πρώτο έργο ενός μεγαλύτερου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού για την Inibar Services το οποίο ξεκίνησε πέρυσι. Η επιτυχία αυτή αποτελεί μία μεγάλη ώθηση για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Inibar Services είναι ένας γαλλικός πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής που εξυπηρετεί τον κλάδο των εστιατορίων, ξενοδοχείων και λιανικών πωλήσεων στη γαλλική αγορά. Η εταιρεία διαθέτει μοναδική εμπειρία στις υπηρεσίες IT σχετικά με τα σημεία πώλησης (POS) και τα συστήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (PMS) καθώς και τις περιφερειακές τους συσκευές και την ενσωμάτωση συστημάτων τρίτων. Ένας ηγέτης στον τομέα, η εταιρεία γρήγορα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να τροποποιήσει ψηφιακά τις εμπορικές της δραστηριότητες ώστε να προσεγγίσει καλύτερα το κοινά-στόχους της.

H νέα ιστoσελίδα λειτουργεί ως πληροφοριακό κέντρο (information - hub), παρουσιάζοντας τa ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τις υπηρεσίες και τα projects της Inibar services. Επιπλέον, λειτουργεί ως μηχανισμός προσέλκυσης υποψήφιων πελατών.

Η Base Element συνεργάστηκε στενά με τη διοίκηση της Inibar Services για να κατανοήσει και να αποσαφηνίσει τους επιχειρηματικούς στόχους της, να εντοπίσει και να αποκρυσταλλώσει τα πλεονεκτήματα και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στην επικοινωνιακή προσέγγιση και να προετοιμάσει τα βασικά στοιχεία που θα οδηγούσαν σε μια υπερσύγχρονη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα.

Η Base Element χρησιμοποίησε τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό UX/UI για να δημιουργήσει μια απλή και φιλική εμπειρίας πλοήγησης, συνδέοντας τους χρήστες από κάθε κοινό - στόχο με τις πληροφορίες και τις σελίδες που σχετίζονται καλύτερα με τις συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες τους.

Μέσα από την αρχιτεκτονική πληροφορίας και το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε, η Base Element δημιούργησε έναν βραβευμένο ιστότοπο που βοηθά τους επισκέπτες να καταλάβουν τι υπηρεσίες προσφέρει η Inibar services, ποιοι είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται και πώς μπορούν ως μελλοντικοί πελάτες να αντλήσουν αξία από τις υπηρεσίες της.

Ο Γιώργος Ιακώβου, Director της Base Element σημειώνει: «Τα 3 αργυρά βραβεία W³ είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά όλων μας. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και σημαίνει πολλά για εμάς σε κάθε επίπεδο της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο ”User Experience” (εμπειρία του χρήστη), καθώς το UX/UI είναι ένας τομέας στον οποίο η εταιρεία μας έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από experts παγκοσμίου επιπέδου».

Σχετικά με τα βραβεία W³:

Τα Βραβεία W³ γιορτάζουν την ψηφιακή αριστεία με το να τιμούν εξαιρετικές ιστοσελίδες, μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, βίντεο, κινητές εφαρμογές & social media περιεχόμενο που δημιουργήθηκαν από μερικούς από τους καλύτερους interactive οργανισμούς, σχεδιαστές και δημιουργούς παγκοσμίως. Για να τιμήσουν τους καλύτερους του Διαδικτύου, τα Βραβεία W³ είναι ο πρώτος μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός που είναι προσβάσιμος τόσο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς όσο και από τις μικρότερες επιχειρήσεις και όλους όσους δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο. Οι μικρές επιχειρήσεις είναι το ίδιο πιθανό να κερδίσουν με τις εταιρείες του Fortune 500 και τους διεθνείς οργανισμούς. Στην δέκατη τρίτη χρονιά τους, τα βραβεία W³ έλαβαν πάνω από 5.000 συμμετοχές από διαφημιστικά γραφεία, εταιρίες PR, interactive οργανισμούς, δημιουργικούς επαγγελματίες, σχεδιαστές ιστοσελίδων, γραφίστες και λάτρεις του διαδικτύου. Τα βραβεία W³ είναι εγκεκριμένα και έχουν ως κριτή την Ακαδημία Διαδραστικών και Εικαστικών Τεχνών (AIVA).

Σχετικά με την Base Element

H Base Element είναι ένα δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο Digital Agency με παρουσία σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της ψηφιακής στρατηγικής, της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε πολυεθνικές εταιρείες και πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας  https://www.baseelement.digital/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ