Εξαγοράστηκε η γνωστή εταιρία προϊόντων μπάνιου Ideal Standard

Με την ενοποίηση ο όμιλος Villeroy & Boch γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων μπάνιου της Ευρώπης, με περίπου 13.000 υπαλλήλους και ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής και διανομής

Η Villeroy & Boch ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά όλων των εταιρειών του Ομίλου Ideal Standard. Η Ideal Standard θα ενσωματωθεί ως ξεχωριστό μέλος του ομίλου Villeroy & Boch Group έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρχές ανταγωνισμού.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την ενοποίηση ο όμιλος Villeroy & Boch γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων μπάνιου της Ευρώπης, με περίπου 13.000 υπαλλήλους και ένα παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής και διανομής.

Η Ideal Standard συμπληρώνει άριστα το επιχειρηματικό μοντέλο της Villeroy & Boch. Τα συμπληρωματικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες των δύο εταιρειών στα δίκτυα διανομής του κλάδου, στις στρατηγικές πωλήσεων, στις προϊοντικές κατηγορίες και τις εμπορικές επωνυμίες, θα αυξήσουν εκθετικά την ανταγωνιστικότητα του Ομίλου.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Villeroy & Boch AG θα παραμείνει αμετάβλητη με διευθύνουσα σύμβουλο την Gabi Schupp. Ο Jan Peter Tewes θα συνεχίσει να διευθύνει τον Όμιλο Ideal Standard και θα αναφέρεται στη Gabi Schupp.

«Με την εξαγορά της Ideal Standard, επιδιώκουμε συστηματικά τη στρατηγική αναπτυξιακή μας πορεία, επεκτείνοντας τη βασική μας δραστηριότητα και ενισχύοντας τη διεθνή μας παρουσία. Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι οι δύο εταιρείες συνάδουν στην ίδια επιχειρηματική κουλτούρα. Εκτός από τις παραδοσιακές μας επωνυμίες, μοιραζόμαστε κοινές αξίες, συμπεριλαμβανομένης της αφοσίωσης στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, την αφοσίωση στον υποδειγματικό σχεδιασμό και τη συνεχή επιδίωξη των καινοτόμων λύσεων. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους νέους συναδέλφους μας και ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον μας μαζί», σχολίασε η Gabi Schupp, διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Villeroy & Boch AG.

«Η εξαγορά της Ideal Standard αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη επιχειρηματική συναλλαγή στην ιστορία της Villeroy & Boch. Η συγχώνευση θα ενδυναμώσει την ανθεκτικότητά μας στις συνεχείς απαιτήσεις της αγοράς αξιοποιώντας και δημιουργώντας τα θεμέλια για μεγαλύτερη και πιο κερδοφόρα ανάπτυξη» , πρόσθεσε ο Andreas Schmid, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ομίλου Villeroy & Boch AG.

«Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί ως μέλος του ομίλου Villeroy & Boch. Η ακόμα πιο ισχυρή γεωγραφική παρουσία, η εξειδίκευση σε οικιστικά και επαγγελματικά έργα, καθώς και η άριστη κατάρτιση μας στη βιομηχανία των μπαταριών μπάνιου και κουζίνας, είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τις τεράστιες δυνατότητες και συνέργειες τις οποίες θα αξιοποιήσουμε με τους συνεργάτες μας», είπε ο Jan Peter Tewes, διευθύνων σύμβουλος της Ideal Standard International N.V.

Οι εταιρείες θα διατηρήσουν τις καθιερωμένες εμπορικές επωνυμίες τους στο μέλλον. Η Ideal Standard θα παραμένει ως ξεχωριστό μέλος στον οργανισμό. Το Μέττλαχ θα παραμείνει η έδρα του Ομίλου Villeroy & Boch, ενώ ο όμιλος Ideal Standard θα συνεχίσει να έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες.

Euro2day

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληθωρισμός: Στο 2,2% τον Φεβρουάριο στην Κύπρο - 2,6% για Ευρωζώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ