Σε νέες χώρες στοχεύει αεροπορική εταιρεία

Σε ενίσχυση της παρουσίας της σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία στοχεύει η TUS

Την εταιρεία AVIAREPS διόρισε η TUS Airways ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για συνεχή ανάπτυξη. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την TUS Airways στην ενίσχυση της παρουσίας της στις τρεις ευρωπαϊκές χώρες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για πωλήσεις και κρατήσεις εισιτηρίων.

Η TUS Airways είχε ανακοινώσει πρόσφατα την επανέναρξη του δρομολογίου της από Λάρνακα προς Παρίσι, στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle από τις 27 Μαρτίου 2023, με πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει επίσης και το καλοκαίρι τη λειτουργία της από το Ντίσελντορφ προς το Τελ Αβίβ, αυξάνοντας τη συχνότητα από δύο σε τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Επίσης, η TUS Airways θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της από τη Δυτική Ευρώπη με νέες πτήσεις από τη Ρώμη προς το Τελ Αβίβ, ξεκινώντας στις 26 Μαρτίου 2023 με πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε ότι "είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, καθώς συνεχίζουμε την επέκταση του δικτύου μας με την προσθήκη νέων ευρωπαϊκών προορισμών από τη βάση μας, τη Λάρνακα, και από το Τελ Αβίβ". Πρόσθεσε επίσης ότι η εμπειρία και η γνώση της AVIAREPS σε αυτές τις αγορές δίνει στην TUS τη σιγουριά για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην στην περιοχή, με μεγαλύτερη δικτυακή συνδεσιμότητα από και προς την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, "προσφέροντας παράλληλα στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή κυπριακή φιλοξενία".

Επιπλέον, ο COO της AVIAREPS, Marcelo Kaiser, δήλωσε ότι "είμαστε πολύ περήφανοι για τον διορισμό της AVIAREPS ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για την TUS Airways. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία θα στηρίξουν την TUS Airways αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους στον κλάδο και την πολύ καλή γνώση των αγορών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την TUS Airways και να προωθήσουμε την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας με απώτερο στόχο την αύξηση των πωλήσεων και των πτήσεων από την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο".

Διαβάστε επίσης: Οι κατοικίες στην Κύπρο καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια

ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ