Σημαντικό ορόσημο για WIZZ AIR: 7 εκατ. επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η Wizz Air συνδέει την Κύπρο με 31 προορισμούς σε 18 χώρες, ενισχύοντας τις αεροπορικές συνδέσεις του νησιού με τον υπόλοιπο κόσμο

Η  Wizz Air, σημειώνει ένα σημαντικό ορόσημο, φτάνοντας τα 7 εκατομμύρια επιβάτες που ταξίδεψαν από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας από τότε που η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο.

Το επίτευγμα αυτό αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να παρέχει οικονομικά προσιτά αλλά και υψηλής ποιότητας ταξίδια στους επιβάτες της. Από τότε που εδραίωσε την παρουσία της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, η Wizz Air προσπαθεί συνεχώς να ξεπερνά τις προσδοκίες των επιβατών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προορισμών, απαράμιλλη εξυπηρέτηση και χαμηλούς ναύλους, καθιστώντας τα ταξίδια προσιτά σε όλους. 

Η αεροπορική εταιρεία έχει εδραιώσει τη θέση της ως σημαντικός εταίρος στην κυπριακή αγορά και ο κορυφαίος αερομεταφορέας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, επενδύοντας στις υποδομές του αεροδρομίου με στόλο 4 αεροσκαφών, διπλασιάζοντας τη χωρητικότητά της σε σύγκριση με το 2022.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, η Wizz Air επεκτείνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των δρομολογίων της από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, εισάγοντας νέες συνδέσεις με συναρπαστικούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και πέραν αυτής. Η Wizz Air συνδέει την Κύπρο με 31 προορισμούς σε 18 χώρες, ενισχύοντας τις αεροπορικές συνδέσεις του νησιού με τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί που επιλέγουν οι Κύπριοι επιβάτες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία.

Για να γιορτάσει αυτό το σημαντικό ορόσημο, η Wizz Air πρόσφερε ένα ταξιδιωτικό voucher στον επιβάτη με το εισιτήριο υπ' αριθμόν 7 εκατομμύρια. Η αεροπορική εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει προσιτές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, μαζί με πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ταξιδιωτικών επιλογών. Στόχος της Wizz Air είναι να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, παρέχοντας αξιόπιστες και προσιτές επιλογές ταξιδιού για τους επιβάτες της στην Κύπρο και όχι μόνο.

Η Zsuzsa Trubek, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air, είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φτάνουμε το σημαντικό ορόσημο των 7 εκατομμυρίων επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Αυτό το επίτευγμα δείχνει την εμπιστοσύνη των επιβατών στη Wizz Air ως την προτιμώμενη τους αεροπορική εταιρεία. Εκτιμούμε τη διαρκή υποστήριξη της κυπριακής αγοράς και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για την παροχή των χαμηλότερων ναύλων, εκτεταμένο δίκτυο προορισμών και εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών, προσαρμόζοντας τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.»

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, δήλωσε: «Η επιτυχής καθιέρωση της Wizz Air στην κυπριακή αγορά αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Wizz Air συνεισφέρει σημαντικά στην κυπριακή οικονομία και τον τουρισμό, και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας στη χώρα μας.»

Οι πτήσεις είναι πλέον διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Wizz Air ή online στο wizzair.com.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσιο Χρέος vs Αυξημένα Επιτόκια: Πώς διαχειρίζεται η Κυβέρνηση τις επιπτώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ