Απευθείας πτήσεις στην καρδιά της Ευρώπης ανακοίνωσε η Cyprus Airways

Αρχικά θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα και το καλοκαίρι θα αυξηθούν σε τρεις - Πότε αρχίζουν

Απευθείας πτήσεις από και προς την "καρδιά της Ευρώπης" ανακοίνωσε πως ξεκινά η Cyprus Airways. 

Συγκεκριμένα, από τις 5 Φεβρουαρίου η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Βρυξέλλες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, ενώ το καλοκαίρι θα αυξηθούν σε τρεις.

Οι πτήσεις μέχρι τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη θα αναχωρούν από τη Λάρνακα στις 11:00 με άφιξη στις Βρυξέλλες στις 15:40 και αναχώρηση από Βρυξέλλες στις 16:40 με άφιξη Κύπρο στις 20:50.

Οι πτήσεις της Cyprus Airways προς τις Βρυξέλλες είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις.

Σε δηλώσεις του ο Paul Sies, CEO της Cyprus Airways ανέφερε ότι το νέο δρομολόγιο με το Airbus A220 είναι ένα σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας μεταξύ Κύπρου και Ευρώπης, προωθώντας τις επιχειρηματικές και κυβερνητικές σχέσεις, αλλά και προσφέροντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές και τον ήλιο της Κύπρου.

Από την πλευρά του, ο Arnaud Feist, CEO του Αεροδρομίου Βρυξελλών ανέφερε ότι το Airbus A220 θα συνδέσει τις Βρυξέλλες με τη Λάρνακα για επαγγελματικά ταξίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς και για όσους αναζητούν τον ηλιόλουστο προορισμό που είναι η Κύπρος.

Διαβάστε επίσης: Νέα λίστα αμερικανικών κυρώσεων - Στο στόχαστρο 4 κυπριακές εταιρείες 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ