«Ποντάρει» στο Βερολίνο η Κύπρος για αύξηση των τουριστικών δρομολογίων

Η Κύπρος συμμετέχει στην τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου, με τον Υφυπουργό Τουρισμού να πραγματοποιεί σειρά σημαντικών επαφών

Σημαντικές επαφές στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει το επόμενο διήμερο ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής, ο οποίος ηγείται της κυπριακής αποστολής, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Κύπρου στη μεγάλη τουριστική έκθεση «ITB».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμής θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με τους επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν τουριστικά προγράμματα και δρομολόγια από τη Γερμανία προς τη χώρα μας, ενώ επαφές θα γίνουν και με άλλους σημαντικούς εταίρους που εδρεύουν και εκτελούν δρομολόγια κατά κύριο λόγο από άλλες αγορές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, κατά το ταξίδι του στη Γερμανία, ο κ. Κουμής έχει επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις σε πολιτικό επίπεδο με τους Υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Μάλτας.

Το κυπριακό περίπτερο έχει μέγεθος 350 τ.μ. και η χώρα μας συμμετέχει στην έκθεση με 50 περίπου κυπριακές τουριστικές εταιρείες και συνεκθέτες.

Διαβάστε επίσης: Έρχονται τα «ξενοδοχεία υπαίθρου» - Τι αλλάζει για τα «αστικά ξενοδοχεία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ