Πάνω από 100 άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον για το ΔΣ της ΑΤΗΚ

Ο Κ.Ε. κάλεσε το κοινό να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ΔΣ της ΑΗΚ, του ΚΟΑ, του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του ΡΙΚ

Πάνω από 100 άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον για το ΔΣ της ΑΤΗΚ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε την Τρίτη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε η προθεσμία του δεύτερου κύκλου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια μέσω του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, και κάλεσε το κοινό να εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ΔΣ της ΑΗΚ, του ΚΟΑ, του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του ΡΙΚ.

Στην ενημέρωσή του προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία του δεύτερου κύκλου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια μέσω του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου,

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε, έχουν υποβληθεί 24 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για το Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών, Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, για την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου 118, για τον Κυπριακό Οργανισμό Ανάπτυξης Γης 83 και για την Αρχή Αδειών 35.

Υπενθύμισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, από τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, η διαδικασία του τρίτου και τελευταίου γύρου αυτής της φάσης που αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

Ο κ. Λετυμπιώτης κάλεσε «για άλλη μια φορά, τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, που ενδιαφέρονται να συμβάλουν στο έργο αυτών των οργανισμών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον».

Σημείωσε ότι, οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα είναι αναρτημένες στο gnomodotiko.gov.cy και στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων Υπουργείων και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους τέσσερις αυτούς οργανισμούς θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο 2,5% η ανάπτυξη της οικονομίας το γ΄ τρίμηνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ