Η Υδρόγειος εξελίσσεται σε Ypera - Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα της εταιρείας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δρ. Νάκης Αντωνίου, μιλά στο Economy Today για την εξέλιξη της Υδρογείου σε Ypera, ξεδιπλώνοντας το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού

Ο Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μιλά για την εξέλιξη της Υδρογείου σε Ypera και απαντά στο Economy Today για το παρόν και το μέλλον του Οργανισμού

Μία από τις μεγάλες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα, είναι η αλλαγή ονόματος της ιστορικής Ασφαλιστικής Εταιρείας του τόπου μας, της Υδρογείου. Γιατί αυτή η αλλαγή Δρ. Αντωνίου;

Η Υδρόγειος δραστηριοποιείται στην Κύπρο, στον Κλάδο Γενικής Ασφάλισης, για 22 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Με μερίδιο αγοράς 4%, διαθέτουμε πλέον 5 καταστήματα, ένα εκτεταμένο, σύγχρονο και αξιόλογο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που καλύπτει όλη την Κύπρο και ένα ισχυρό πελατολόγιο, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που μας εμπιστεύονται για την προστασία της περιουσίας, της υγείας και της οικογένειάς τους.

Σε όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας με πολύ υψηλού επίπεδου εξυπηρέτηση, ενώ παραμένουμε πιστοί στην κληρονομιά και τις ανθρωποκεντρικές μας αξίες, οι οποίες μας έκαναν να ξεχωρίσουμε από την πρώτη στιγμή. Για τους πελάτες μας, πλέον καταφέραμε να είμαστε κάτι πέρα από απλή Ασφαλιστική, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης, στον οποίο μπορούν να βασιστούν για να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια. Και για να το καταφέρεις αυτό, απαιτείται σκληρή δουλειά και ειλικρίνεια.

Η μεγάλη επιτυχία μας, έφερε λοιπόν και το επόμενο βήμα. Έτσι, τώρα, αποφασίσαμε με χαρά πως ήρθε η στιγμή της εξέλιξης. Είναι η στιγμή που, ωρίμασε μέσα μας, η σύγχρονη εικόνα που θέλουμε να έχουμε από σήμερα και στο μέλλον, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των Κυπρίων. Αυτή η ιστορική στιγμή για την εταιρεία μας, σηματοδοτεί μια στρατηγική εξέλιξη πάνω στην κληρονομιά, την ιστορία και τις βασικές μας αρχές.

 

Τι μένει λοιπόν και τι αλλάζει ακριβώς στην Ypera;

Κρατήσαμε όλα τα καλά. Παραμένουμε μια δυνατή, φερέγγυα και ανθρώπινη Ασφαλιστική Εταιρεία. Κρατήσαμε τις αξίες μας, την ανθρωπιά και την ακεραιότητά μας, αλλά κυρίως την άμεση απόκρισή μας, κάθε στιγμή που ένας πελάτης μας χρειάζεται να είμαστε εκεί. Κρατήσαμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και δεν αλλάξαμε απολύτως τίποτε από τα συμφωνημένα με τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις.

Η σύγχρονη γκάμα των προϊόντων μας, προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά συμβόλαια με ξεκάθαρες καλύψεις για ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπως ασφάλιση μηχανοκίνητων οχημάτων, ατυχημάτων και υγείας, περιουσίας, ευθύνης εργοδότη, αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, ιατρικής επαγγελματικής ευθύνης, οικιακών βοηθών, ταξιδιού και σκαφών αναψυχής, ναυτασφαλίσεις και διάφορα εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα. Τέλος, κρατήσαμε την εγγύηση της άριστης συνεργασίας των πελατών μας, με μια εταιρεία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Κύπρου στις Ασφαλίσεις Γενικής Φύσεως.  

Όλα αυτά, παραμένουν όπως πριν.

Τι άλλαξε όμως;

Άλλαξε το όνομά μας, ομορφύναμε και εκσυγχρονίσαμε την εικόνα μας ενώ, από εδώ και πέρα, ξεκινάμε να προσθέτουμε κάθε μέρα πολλά στοιχεία εξέλιξης που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ξέγνοιαστη τη ζωή των πελατών μας. Η αναπτυξιακή μας στρατηγική γίνεται ακόμα πιο σύγχρονη και πιο στοχευμένη στις ανάγκες των πελατών μας και κυρίως, την ευημερία τους.

Οραματιζόμαστε την Καινοτομία, σε συνδυασμό με την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία. Θέλουμε να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά και να δείξουμε με πράξεις πώς πρέπει να είναι η ασφάλιση του αύριο στην Κύπρο.

Ypera, λοιπόν. Τι σημαίνει αυτό το όνομα; Γιατί το επιλέξατε;

Αυτό το όνομα, σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Στο άκουσμά της θυμίζει έναν όμορφο τόπο, είναι όμως και μια σύνθετη λέξη όπου οι λέξεις «Υπέρ» και «Πέρα» ενώνονται. Ταξιδεύουμε λοιπόν μαζί, σε μια νέα αισιόδοξη εποχή ανάπτυξης και ευημερίας, σε ένα νέο τόπο με πολλά υπέρ και πέρα από κάθε προσδοκία.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία και ως Ypera πια. Εσείς τι εύχεστε για το μέλλον της Ypera;

Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την υψηλή αίσθηση ασφάλειας στους πελάτες μας για να συνεχίσουν με τη σειρά τους να δημιουργούν και να προοδεύουν. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέξαμε και το σλόγκαν «Είναι υπέρ σου». Διότι η Ypera είναι υπέρ σου με την αξιοπιστία, την ακεραιότητα, την άμεση ανταπόκριση και τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Είναι υπέρ σου γιατί βρίσκεται εκεί όποτε τη χρειαστείς.

Όπως και η Υδρόγειος, έτσι και η Ypera, ήταν, είναι και θα είναι υπέρ σου.

Να είστε καλά!

Διαβάστε επίσης: ΥΠΟΙΚ: Επιφανειακή και με προεκλογικό άρωμα η πρόταση ΔΗΣΥ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ