Φθινόπωρο του 2023 οι νέες στάσεις λεωφορείων

Το υπουργείο Μεταφορών ετοιμάζει διάταγμα για το θέμα της αποκοπής της κυκλοφορίας με σκοπό τη διεκπεραίωση εργασιών

Το φθινόπωρο του 2023 αναμένεται να τοποθετηθούν οι νέες σύγχρονες στάσεις των λεωφορείων σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο. Μιλώντας στο Σίγμα και στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, ο κ. Καρούσος αναφέρθηκε στα νέα έργα που γίνονται στις συγκοινωνίες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά το θέμα των καινούργιων λεωφορείων, των νέων δικτύων και στεγάστρων.

Όπως είπε ο κ. Καρούσος το υπουργείο Μεταφορών έχει το μεγαλύτερο προϋπολογισμό που είχε ποτέ και αυτό εξαιτίας των μεγάλων και σημαντικών έργων υποδομής που προωθούνται, καθώς και των αλλαγών και βελτιώσεων που επέρχονται, όπως είναι για παράδειγμα οι νέες λεωφοριολωρίδες.

Πέραν των πιο πάνω, ο υπουργός Μεταφορών ερωτήθηκε για το φαινόμενο της αποκοπής της κυκλοφορίας που γίνεται, με σκοπό να γίνουν κάποια έργα. Όπως είπε ο κ. Καρούσος, δεν μπορεί κάποιος όποτε θέλει ή όποτε τον βολεύει να αποκόπτει την κυκλοφορία και να προχωρεί σε βελτιωτικά έργα. Γι αυτό, όπως ανέφερε ο ίδιος και το υπουργείο του ετοιμάζουν διάταγμα το οποίο θα εκδίδει ώστε οι όποιες εργασίες απαιτούν αποκοπή της κυκλοφορίας να γίνονται συντονισμένα και μετά από έγκριση, ώστε να μην προκύπτει κυκλοφοριακό πρόβλημα ιδιαίτερα σε πολυσύχναστους δρόμους και σε ώρες αιχμής.

Διαβάστε επίσης: Επίδομα €700 σε φοιτητές για στέγαση και αεροπορικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ