Πώς να φτιάξετε την σπασμένη οθόνη του iPhone σας αυθημερόν

Καλά νέα για τους κατόχους iPhone στην Κύπρο.

Πλέον η επιδιόρθωση ή αντικατάσταση οθόνης γίνεται αυθημερόν από τα iQ Services στην Κύπρο

Εντός μιας εργάσιμης ημέρας επιδιορθώνεται ή αντικαθίσταται πλέον η οθόνη ενός iPhone στην Κύπρο, αφού η iQ Services έγινε η πρώτη κυπριακή εταιρεία που πιστοποιήθηκε από την Apple, ώστε να μπορεί να αλλάζει ή να επισκευάζει στο εργαστήριό της την οθόνης μιας συσκευής Apple.

Μέχρι πρότινος η διαδρομή Λάρνακα – Άμστερνταμ – Λάρνακα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής για τους κατόχους συσκευών της Apple στην Κύπρο, όχι επειδή προτιμούσαν την Ολλανδία για τις διακοπές τους, αλλά γιατί η αλλαγή οθόνης στα κινητά τους γινόταν στη χώρα της τουλίπας, σε μια διαδικασία χρονοβόρα, η οποία ενίοτε διαρκούσε έως και επτά ημέρες.

Πλέον η πιο πάνω διαδικασία γίνεται και αυθημερόν για μοντέλα κινητών τηλεφώνων από το iPhone 6 και εντεύθεν.

H iQ Services είναι Apple Authorized Service Provider με έδρα της την Κύπρο. Το εργαστήριο της βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στον Στρόβολο. Οι κάτοχοι συσκευών Apple μπορούν να αφήσουν στο κατάστημα τις συσκευές τους για επιδιόρθωση ή να τις στείλουν σε αυτό χωρίς χρέωση, μέσω των καταστημάτων της ACS Courier σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, των δύο καταστημάτων iStorm αλλά και των καταστημάτων Public.

Στόχος της iQ Services είναι να υποστηρίζει και να εξυπηρετεί τους κατόχους Apple προϊόντων, βάση των προδιαγραφών του κατασκευαστή.  

Σημειώνεται ότι για τη βέλτιστη λειτουργία των συσκευών της, η Apple συμβουλεύει τους κατόχους των προϊόντων της να απευθύνονται μόνο σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες για την επισκευή τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.iqservices.com.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ